Opleiding Kraamverzorgende BBL

Opleiding Kraamverzorgende BBL: Wil jij de opleiding kraamverzorgende BBL volgen? Volg dan de MBO-opleiding kraamverzorgende op niveau 3. Je wordt opgeleid tot kraamverzorgende met brede kennis, waaronder de kraamzorg.Opleiding Kraamverzorgende BBL

Je hoeft dus geen uitstroomprofiel te kiezen en krijgt na afloop het officiƫle mbo-opleiding kraamverzorgende BBL (niveau 3). Na deze mbo-opleiding assisteer jij de verloskundige bij bevallingen en zorg je dat na een geboorte het gezinsleven weer verder kan. Je bent dan onmisbaar voor de ouders.

Ook houd je je bezig met de gezondheid van de moeder en het pasgeboren kind. Is deze rol jou op het lijf geschreven? Lees dan snel verder en kom alles te weten over de opleiding kraamverzorgende BBL!

INHOUD

INCLUSIEF 11 PRAKTIJKDAGEN Tijdens de opleiding heb je 11 praktijkdagen, waarin je met een topdocent uit de praktijk aan de slag gaat. Hier ontwikkel je allerlei vaardigheden en leer je bijvoorbeeld hoe je een wond verzorgt, of ga je aan de slag met communicatieve vaardigheden. Tijdens deze dagen komen praktijk en theorie dus samen. KEUZEDELEN Bij deze opleiding kun je interessante keuzedelen kiezen, daarmee onderscheid jij je en bied je meerwaarde op de arbeidsmarkt. Bekijk de studiegids voor meer informatie. STUDIEPROGRAMMA In het studieprogramma hieronder vind je een aantal onderwerpen die tijdens de opleiding aan bod komen.

  • Cursussen

  • Opleidingen